Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Jiaodong Economic Circle faʻamalosia le galulue faʻatasi tau tupe

talafou1

Jiaodong Peninsula o loʻo i le itu i matu sasaʻe o le talafatai o North China Plain, sasaʻe o le Itumalo o Shandong, ma le tele o mauga.O le aofaʻi o fanua e 30,000 sikuea kilomita, faʻamaumauga mo le 19% o le Itumalo o Shandong.

O le vaega o Jiaodong e faasino i le Vanu o Jiaolai ma le eria o Shandong Peninsula i sasaʻe ma gagana tutusa, aganuu ma aganuʻu.E tusa ai ma le faaleoga, aganuu ma aganuu, e mafai ona vaevaeina i vaega maugā o Jiaodong e pei o Yantai ma Weihai, ma nofoaga laugatasi i itu uma e lua o le Vaitafe o Jiaolai e pei o Qingdao ma Weifang.

O Jiaodong e siosiomia e le sami i itu e tolu, tuaoi o le itu i uta o Shandong i sisifo, faasaga i Korea i Saute ma Iapani i luga o le Sami Samasama, ma faasaga i le Bohai Strait i matu.E tele uafu lelei i le eria o Jiaodong ma o le gataifale e faʻafefe.O le nofoaga na fanau mai ai le aganuu o le gataifale, e ese mai le aganuu faifaatoaga.O se vaega taua foi o le gataifale o Saina.Ose nofoaga taua tau alamanuia, faatoaga ma auaunaga.

O aai e toalima o le Jiaodong Economic Circle, e taʻua o Qingdao, Yantai, Weihai, Weifang, ma Rizhao, na sainia se fuafuaga faʻatautaia i le aso 17 o Iuni i le taimi o se fonotaga vitio e faʻalauteleina le galulue faʻatasi tau tupe i le itulagi atoa.

E tusa ai ma le maliliega, o aai e lima o le a faʻataunuʻuina le galulue faʻatasi i auaunaga tau tupe mo le tamaoaiga moni, faʻalauteleina le tatalaina o tupe, ma faʻalauteleina le faʻaleleia o tupe ma faʻafouina.

O le tuufaatasia o punaoa tau tupe, felagolagomai i faalapotopotoga tau tupe, faamaopoopoina o le vaavaaiga tau tupe, ma le atinaeina o taleni tau tupe o le a avea ma faamuamua autu.

O 'a'ai e lima o le a fa'aogaina tulaga o lo'o i ai nei e pei o le Qingdao Blue Ocean Equity Exchange, le Qingdao Capital Market Service Base, ma le Global (Qingdao) Venture Capital Conference e faia ai fa'atusatusaga o poloketi i luga ole laiga ma luga ole laiga, fa'alauiloa pisinisi fa'atupuina e pei ole initaneti pisinisi. i le lotolotoi o le faʻamaʻi COVID-19, ma faʻavavevave le suia o avetaavale tuai tuputupu aʻe i mea fou.


Taimi meli: Apr-26-2022